Ik ben Nynke de Vries. Tekenen en tatoeëren is mijn passie. De tattoo kunst heeft mij altijd enorm geboeid en daarom ben ik begonnen met het realiseren van mijn eigen tattooshop en het zetten van tattoos.

Eerst was mijn tattooshop aan huis gevestigd. Door de grote interesse en grote toeloop van klanten heb ik nu een shop op een andere locatie met meer mogelijkheden. Met mijn geheel eigen, speciale stijl onderscheid ik mij. Jouw ideeën vormen de basis voor het ontwerp. Ik werk die uit en zet die op papier om ze later te kunnen tatoeëren. Dit alles gaat natuurlijk in goed overleg met jou. Alle ontwerpen zet ik maar 1 keer. Je hebt dus altijd een uniek ontwerp.

Je kunt natuurlijk altijd voor advies bij mij terecht. Ik kan je helpen bij de cover up van een bestaande tattoo of het opfrissen van een bestaande tattoo. Ik werk met black and grey en full color en last but not least portretten.

Ik bezoek regelmatig conventies in binnen en buitenland. Daar tattoeer ik zelf ook. Daarnaast zijn er regelmatig tattoo artiesten bij mij in mijn shop te gast. Kijk ook voor de laatste informatie over gasttatoeëerders op mijn Facebookpagina

Mocht je vragen hebben, kennis willen maken of een afspraak willen maken, vul dan het contactformulier op de homepage in. Je bent natuurlijk van harte welkom in mijn shop. De koffie staat klaar.